Gelaatsverzorgingen

Wat is het verschil tussel huidverzorging en huidverbetering ?

Bij HUIDVERBERTERING kies je ervoor de huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies. Op celniveau wordt je huid als het ware wakker geschud zodat de huid zelf weer optimaal kan functioneren. Er wordt ook met apparatuur gewerkt die de aanmaak van collageen en elastine verhogen. Zo wordt de huid van binnenuit verbetert.

Dit kan met de HYDRABRASIE die uw huid polijst en hydrateert ineen. 

De DERMALUX FLEX LED maakt gebruikt van de kracht van licht om huidproblemen op te lossen.

De CHEMISCHE PEEL verwijdert alle dode huidcellen om de zachtere, gladere huid eronder te onthullen. Het werkt celvernieuwend en geeft je huid een boost.

Bij HUIDVERZORGINGEN wordt de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Deze verzorgingen hebben als doel uw huid terug in conditie te brengen. Het zorgt ervoor dat het vocht in je huid terug optimaal is of uw talgafscheiding normaliseert. Je huid wordt geconditioneerd met verzorgende maskers en ontspannende massage. Je huid is glad en voelt soepel aan .

Deze behandelingen worden steeds uit gevoerd met het Zwiterse merk Mila d'opiz. Het gamma aan producten is zeer uitgebreid en bied voor elke huidtype en huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat.

Ik werk met het merk MILA D'OPIZ. Het is een ZWITSERS COSMETICAMERK met hoogwaardige innovatieve specialiteiten. Het heeft een volledige assortement aan gelaatsverzorgingsproducten en zonnecosmetica.

Het gamma aan producten is zeer uitgebried en biedt voor elke huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat.

De fabricatie gebeurt op basis van VERSE planten uit MACROBIOLOGISCHE teelt.

Bovendien zijn de werkstoffen die in de producten verwerkt zijn, milieuvriendelijk en dierproefvrij.

De producten zijn  dermatologisch getest, dit wil zeggen op de menselijke huid.

Terlindenhofstraat 384
2170 Merksem
Bel mij voor een afspraak
Gsm :0474/ 24 36 58
Copyright 2020 Wendy De Nys
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login