Like en volg mijn facebookpagina / Instragram Schoonheidsadvies Wendy De Nys 

Bekijk ook de foto's van de behandelingen.

Dermalux Flex LED

DERMALUX FLEX LED staat voor een unieke LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen op te behandelen. Dermalux combineert KLINISCH BEWEZEN golflengtes met op maat ontwikkelde LED-TECHNOLOGIE om veilig effectieve en reusltaatgerichte behandelingen te bieden.

Wat doet Dermalux flex voor u ?

633nm ROOD en 830nm NIR-LICHT

  • verhoging van hydratatie
  • kalmeert roodheod en irritaties
  • herstelt glans
  • vermindert fijne lijntjes
  • activeert de aanmaak collageen en elastine

415 nm BLAUW licht

  • anti-bacteriëel
  • normaliseert sebum productie
  • voorkomt onzuiverheden
  • anti - acnè

Hoe werkt LED fototherapie ?

Door veroudering, huidproblemen kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om het natuurlijke celprocessen te stimuleren.

Is er onmiddelijke zichtbaar resultaat ?

De zichtbare resultaten zijn er onmiddelijke. Dermalux Flex maakt een vermoeide, vale huid onmiddelijk vitaal. Na slechts 1 behandeling is de huid sterk gehydrateert, elastischer en stralend.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

Dit varieert van de behandeling dat u kiest. Ik bied verschillende behandelingen aan die u reeds in kuur kunt laten doen. Na de kuur is het aangewezen om een onderhoudsverzorging te laten doen om de 4 à 6 weken.

Om uw resultaat te versterken raad ik u de thuisverzorginsproducten van mila d'opiz aan.

Behandelingen

LED behandeling is een verzorging waar enkel de kracht van het licht wordt gebruikt. Deze behandeling kan in kuur 1 tot 2 x per week €60/€70.

LED + NANOMASK is verzorging die in kuur 1 tot 2 x per week kan. De Nanomaskers van MEDI-DERMA werken op verschillende niveaus, ze werken krachtig qua hydratatie en anti-ageing. Dit samen met de kracht van het LICHT geeft een prachtig resultaat €80.

HYDRABRASIE + LED is verzorging die in kuur 1 x per week kan. Samen met de hydrabrasie geeft deze behandeling mooie resultaten. Hydrabrasie polijst je huid zodat alle werkstoffen en LED LICHT beter kunnen indringen € 97.

CHEMISCHE PEEL + LED is verzorging die om de 2 à 3 weken kan om dat de peeling indringt tot de epidermis. De chemische peelings van MEDI-DERMA zijn ontwikkeld door DR SERRANO. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze niet agressief op de huid werken. Samen met de LED is het resultaat beter, het helpt de huid sneller herstellen. Uw huid is erna gezonder. Dus deze combinatie zorgt voor een top anti-ageing behandeling € 109.

Terlindenhofstraat 384
2170 Merksem
Bel mij voor een afspraak
Gsm :0474/ 24 36 58
Copyright 2020 Wendy De Nys
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login