Dermalux Flex LED

EEN BEHANDELING DIE VERJONGT, HERSTELT EN REVITALISEERT

DERMALUX FLEX staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dermamux combineert KLINISCH BEWEZEN golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilig effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

Hoe werkt LED fototherapie ?

Door veroudering, huidproblemen kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier junnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als energiebron om het natuurlijke celprocessen te stimuleren.

Wat doet Dermalux Flex voor u ?

633 nm ROOD en 830 nm NIR-LICHT

  • verhoging van de hydratatie
  • kalmeert roodheid en irritatie
  • herstel van glans 
  • vermindert fijne lijntjes 
  • activeert de aanmaak van collageen en elastine

415 nm BLAUW licht

  • anti-bacteriëel
  • normaliseert sebum productie
  • voorkomt onzuiverheden
  • anti-acné

Is er onmiddelijk zichtbaar resultaat ?

De zichtbare resultaten zijn er onmiddelijke. Dermalux Flex maakt een vermoeide, vale huid onmiddelijk vitaal. Na slechts 1 behandeling is de huid stekr gehydrateert, elastischer en stralend.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

Ik bied u verschillende behandelingen aan die u steeds in kuur kunt laten doen. U hebt al een onmiddelijke effect na 1 behandeling. Om het resultaat te versterken raad ik u de thuisverzorgingsproducten van Mila d'opiz aan.

Behandelingen

LED behandeling is een verzorging die in kuur 1 tot 2 keer per week kan . Bij deze verzorging wordt enkel gebruik gemaakt van de kracht van het licht €60/€70.

LED + NANOMASk is een verzorging die 1 tot 2 keer per week kan. De nanomaskers van MEDI-DERMA werken op verschillende niveaus, ze werken krachtig qua hydratatie en anti-ageing. Dit samen met de kracht van het licht geeft een prachtig resultaat €80.

HYDRABRASIE + LED is een verzorging die 1x per week kan. Samen met de hydrabrasie geeft deze behandeling mooie resultaten. Hydrabrasie polijst je huid zodat alle werkstoffen en led licht beter kunnen indringen €97.

CHEMISCHE PEEL + LED is een verzorging die om de 2 à 3 weken kan omdat de peeling indringt tot de epidermis. De chemische peeling van MEDI-DERMA zijn ontwikkeld door DR SERRANO. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze niet agresief op de huid werken. Samen met de LED is het een beter restultaat, het helpt de huid sneller herstellen. Uw huid is erna gezonder. Dus deze combinatie zorgt voor een top ant-ageing behandeling €109.

Terlindenhofstraat 384
2170 Merksem
Bel mij voor een afspraak
Gsm :0474/ 24 36 58
Copyright 2020 Wendy De Nys
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login