Chemische peelings

Het assortiment van MEDI-DERMA peels is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers onder leiding van DR SERRANO uit Valencia. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor veel huidproblemen.

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig om een stapje verder te gaan.

Doet een peeling pijn ?

Wat je tijdens een behandeling kan ervaren, is afhankelijke van de sterkte van de werkstoffenin de peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met lichte prikkeling. Om dit te compenseren wordt de behandeling meestal gecombineert met de Dermalux flex LED therapie.

Waarvoor helpt deze behandeling?

  • acnè
  • pigmentvlekken
  • rimpels, huidverbetering
  • zonbeschadigde huid
  • acnè rosacea
  • vale huid

Wegens het zachte karakter kan de peel bij iedereen worden toegepast.

Behandelingen

CHEMISCHE PEEL is een verzorigng dat om de 3 weken kan in kuur. Bij elke behandeling wordt de peel aangepast aan uw huidprobleem €89.

CHEMISCHE PEEL + LED is een verzorging dat om de 2 weken kan. Door het gebruik van de kracht van het licht kan deze behandeling sneller , het licht herstelt je huid en geeft het een extra boost € 109.

CHEMISCHE PEEL + LED + NANOMASK is een verzorging dat om de 2 weken kan in kuur . Door gebruik van deze 3 technieken krijgt je een prachtig resultaat. De chemische peel neemt uhuidprobleem onderhanden, het licht laat je huid sneller herstellen en het nanomasker geeft nog die extra boost die je huid nodig heeft €139.

Terlindenhofstraat 384
2170 Merksem
Bel mij voor een afspraak
Gsm :0474/ 24 36 58
Copyright 2020 Wendy De Nys
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login